Logokilpailu

Suunnittele Afanasjeff-sukuseura ry:lle suvun juurista nouseva logo ja kerro sen tarina. Piirrät tai tee logoehdotuksesi tietokoneellasi A4 kokoiselle paperille ja toiselle paperille siihen liittyvä tarina. Kerro myös logon käyttöehdotuksia. Pistä mielikuvituksesi liikkeelle.

11.4. sukuseuran hallitus päätti kokouksessaan jatkaa logokilpailun osallistumisaikaa 5.6.2015 saakka. Lähetä logoehdotuksesi joko sähköpostilla sihteeri@afanasjeff-sukuseura.com tai postitse Afanasjeff-sukuseura ry, Tynninharjuntie 27, 08700 Lohja.

Kilpailuun tulevat logoedotukset ovat esillä lauantaina 18.7.2015 sukujuhlassa ja osallistujat äänestävät mieluisinta ehdokasta. Voittaja julistetaan sunnuntaina 19.7.2015 sukuseuran kokouksessa. Voittaja saa palkinnoksi 100 €. Voittaja luovuttaa logon sukuseuran käyttöön.

Nyt kaikki taiteilijataipumuksia omaavat ideoimaan Afanasjeff-sukuseura ry:lle omaa logoa ja tarinaa luomaan mielikuvaa suvusta suvulle ja kaikille muille. Lisätietoja antaa sukuseuran puheenjohtaja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s