Afanasjeffien sukukokoontumisen ohjelma ja ohjeita

Sukukokoontumisen 18.-19.7.2015 ohjelma on julkaistu, ja se on ladattavissa tästä.

Ilmoittautumisaika on päättynyt, mutta mukaan voi vielä päästä, jos ilmoittautuu suoraan Tertulle.

Lisäksi muutamia asioita sukukokoontumiseen liittyen:

  • Muista varata majoitua Oulusta Hotelli-ravintola Lasaretista 8.6.2015 mennessä ja mainitse, että kyse on Afanasjeff-sukuseuran kokoontumisesta, niin saat majoituksen hieman edullisemmin. Varaa majoitus p. 020 757 4701 tai 020 757 4700.
  • Jos teillä on jotain kuvia tai esineitä tai muuta, mitä haluaisitte tuoda nähtäville, niin ottakaa yhteyttä Terttuun. Aurora -salissa on vitriinejä, johon voi laittaa niitä esille. Muistakaa LOGO-kilpailu – kilpailutyöt ovat esillä ja niistä äänestetään mieluisinta.
  • Illalla on kyykkäpelaamisen mahdollisuus Myllytullin kentällä. Voit varata tähän touhuun reippaammat vaatteet… Kyykkään kannattaa kokeilla ja kisailla – sitä ei ole tarjolla joka paikassa – siis rohkeasti vaan mukaan.
  • Tuon jonkin verran Karjalan Sivistysseuran Vienan Karjalaan liittyviä kirjoja, joita voitte ostaa – eli varatkaa käteistä mukaanne. Upea lahjakirja on vienankielinen Kalevala tai Mauri Kunnaksen Koirien Kalevala vienankielellä. Isovanhempiemme kielen lisäksi on myös suomenkielistä kirjallisuutta.  Kirjojen hinnat vaihtelevat noin 15-35 €/kpl välillä. Näiden osalta voitte ottaa minuun yhteyttä jo etukäteen, jos teillä on mielessä jokin kirja, jonka haluaisitte.
  • Sukuseuran kokous on sunnuntaina. Siihen liittyvän materiaalin toimitan siihen osallistuville. Kokouksessa valitaan hallitukseen henkilöitä: vanhoja uudelleen tai uusia sekä katsotaan mennyttä ja suunnitellaan tulevaa. Miettikääpä näitä asioita myös etukäteen.
  • Sunnuntaina myös retkeillään. Jos et ole ilmoittautunut vielä retkelle sen voi tehdä vielä. Menemme autoillamme kahteen paikkaan eli ortodoksiselle kalmismaalle ja Maikkulan pakolaiskeskukseen.
  • Miettikääpä etukäteen sukuhaaraanne liittyviä tarinoita ja juttuja – niitä on mukava kuulla, kun tapaamme. Ja erityisesti on mukava kuulla, mitä teille itsellenne ja perheellenne juuri nyt ja tässä kuuluu.

Nähdään Oulussa!

Terttu
_
Terttu Louhikoski-Alasuutari
Afanasjeff-sukuseura ry puheenjohtaja
p. 040 3578150 ja ulkomailta +358403578150
http://afanasjeff-sukuseura.com
Facebook-sivut
spostit: sihteeri@afanasjeff-sukuseura.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s