Sukukokoontuminen 2018 ja matka Uhtualle

Sukuseuran hallitus on päättänyt, että seuraava sukukokoontuminen on Kuusamossa 28.7.2018 ja sukuseuran kokous 29.7.2018. Koska Kuusamoon on monella pitkä matka, järjestämme ohjelmaa jo perjantai-iltaan 27.7. niille, jotka saapuvat jo edellisenä päivänä.

Teemana Kuusamon kokoontumisessa on pakolaisuus ja siihen liittyvät kokemukset eri sukuhaaroissa. Ajattelimme, että tunteet kokoontumisessa kulkevat ehkä itkusta iloon. Illassa jatkamme irroittelun merkeissä – mitä kaikkea se sitten kätkeekin sisälleen. Kuusamo antaa mahdollisuuksia moneen aktiviteettiin. Majoitusmahdollisuuksia on myös monia. Tärkeää on kokoontua ja viihtyä yhdessä.

Hallitus päätti myös, että kesän 2017 Uhtuan matka siirtyy toteutettavaksi kokoontumisen jälkeen kesällä 2018. Heti sukuseuran kokouksen jälkeen lähtisimme matkalle Uhtualle eli matka olisi 29.7.-2.8. Näin halukkaat voisivat yhdistää sekä sukujuhlan että matkan. Matkalle voisi mahtua mukaan noin 30 henkilöä. Matkan alustava suunnitelma on suvun ensimmäiset asuinpaikat Pistojärvellä eli Afanasin kotipaikalla, Paanajärven kansallispuisto ja Uhtualla käynti.

Ohjelmaa suunnitellaan sukuseuran jäsenten kanssa yhteistyössä. Lisätietoja puheenjohtajalta Terttu Louhikoski-Alasuutarilta, p. 040 3578150 tai sihteeriltä Leena Autio, sihteeri@afanasjeff-sukuseura.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s