Afanasjeffien sukukokoontuminen lähestyy!

Tapaamisemme Afanasjeffien sukukokoontumisen merkeissä 27.-29.7. Kuusamossa lähestyy. Valmistelut ovat loppusuoralla. Tapaamisen ohjelma ja laskut ovat tulossa lähiaikoina. Pistojärvi-Uhtua -matkalle lähtevät ovat saaneet tarkemmat tiedot ja ohjeet jo toukokuun aikana.

Sukukokoontumisen osalta voitte miettiä suvun pakolaisuuskokemuksia, katsella olisiko jotain tavaroita ja kuvia, mitä tuoda esille. Otamme yhteyttä teihin, jotka jo olette ilmoittaneet, että teillä on tarinoita, kuvia, tavaroita tai arpajaisvoittoja. Meille on tulossa mielenkiintoinen tapaaminen, toimeliasta ohjelmaa ja virkistäytymistä.

Tavataan Kuusamossa! Mukavaa ja lämmintä kesää!

Terveisin,
Terttu ja valmistelujoukot

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s