Sukuseuran matka on peruttu koronatilanteen vuoksi

Näin on koronakevät vierähtänyt ja kesää odotellaan. Koronan vuoksi olemme peruneet heinä-elokuun vaihteeseen suunnitellun Uhtua-Petroskoi-Kinnermäki -matkan. Seuraavaa matkaa suunnitellaan vuodelle 2022.

Kun matkalle ei päästä, voitte virtuaalimatkailla vaikka näiden videoiden kautta. Tässä kolme nettilinkkiä Vienan Karjalasta kertoviin uutisiin ja videoihin. Uusin on 19.5. päivältä, missä kerrotaan Vienan koronatilanteesta.

Viestit-Karjalan Uutisia (19.5.2020)

Karjalan ja suomen kielen viikko Jyskyjärvellä (2018)

Tarinaa Haikolan kylästä (2015)

Saapa nähdä miten koronatilanne kehittyy vuoden 2021 kesään mennessä. Silloin meillä on suunnitelmissa sukukokoontuminen Rovaniemellä. Uskomme, että se voidaan toteuttaa ja suunnittelemme sen ohjelmaa.

Pysykää terveinä, mukavaa alkavaa kesää!

Terveisin,

Terttu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s